Look van de maand – Zizzi – plus size – sportive chic

Lieve allemaal,

Voor de look van deze maand heb ik gekozen voor een combinatie van Zizzi. Ook komend voorjaar zijn de sportieve joggers weer helemaal in. In eerste instantie dacht ik, is zo een sportieve look wel wat voor mij? Ik hou van klassiek, jurkjes, vrouwelijk, etc cetera, maar ik houd ook van ‘outside the box’ denken, dus ben ik er een beetje mee gaan stoeien.

Om een wat ‘sportive chic’ look te krijgen, combineer ik een jogger met een leuke print met een wat chiquer shirt en een jasje. Op deze manier krijg ik toch een sportieve look die bij mijn stijl past. Afgelopen modeshow van Zizzi, viel mij hun lichtgrijze jogger met gele streep al op en toen ik twee weken geleden in Berlijn was voor de Curvy is Sexy fair, heb ik haar mee kunnen nemen.

Kanariegeel is ook echt een lentekleur voor dit jaar. Ik moet zelf oppassen met deze kleur omdat veel tinten mij flets maken. Een klein detail in een broek of shirt is voor mij dus de oplossing. Gelukkig zijn andere geeltinten ook ‘hot’ zoals ambergeel, saffraangeel en goudsbloemgeel. Het is afhankelijk van je skintone welke tint bij jou past.

De jogger heb ik gestyled met een heerlijk simpel zwart shirtje van Zizzi met een doorzichtig ruitpatroon. Hierboven heb ik één van mijn favoriete items (een heerlijke warme blazer van scubastof) uit de nieuwe ‘Black label’ van Zizzi (deze komt pas rondom einde zomer 2015 in de winkel) aangetrokken. Alles heb ik afgestyled met sieraden van primark en schoentjes van H&M.

Hope you enjoy!

Liefs Iris

—————————-

Dear all,

For the look of this month I have chosen a complete Zizzi outfit. This spring, sportive joggers are again back in vogue. At first I wondered whether a sporty look suits me because I love classic, dresses, feminine, etc cetera, but I also like thinking outside the box so I started to play with the sporty look.

In order to get a ‘ sportive chic’ look , I combined a jogger with a fun print with a more stylish shirt and a blazer. This way I still get a sporty look that suits my style. In the latest Zizzi fashion show, I noticed their light gray joggers with a yellow stripe and when I was in Berlin two weeks ago for the Curvy is Sexy fair, I had to take them home with me.

Canary yellow is actually a spring color for this year. I have to watch out when it comes to this color because many shades will make me look pale. A small detail on pants or a shirt works for me. Fortunately, we also see other shades of yellow coming season (like amber, saffron and marigold). As I said, it depends on your skin tone what shade of yellow will suit you.

I styled these joggers with a cute simple black shirt with a transparent diamond pattern on the back. On top of this, I’m wearing one of my favorite items (a beautiful, warm scuba fabric blazer) from the new ‘Black Label’ by Zizzi (this will be available in store by the end of summer 2015). Jewelry (Primark) and shoes (H&M).

Hope you enjoy!

Love Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.