Zizzi Berlin shoutout! – curvy is sexy – plus size

*English version below*

Lieve allemaal,

Wow, wat een paar fantastische dagen, anders kan ik het niet uitdrukken. Afgelopen week ben ik naar Berlijn afgereisd. Samen met drie andere bloggers: Els (XL Fashionfile), Dionne (supersizemyfashion) en Hermina (Wondervol), waren we uitgenodigd door Zizzi om hen te ontmoeten tijdens de ‘Curvy is Sexy fair’. Tijdens het event werd ons de nieuwe herfst/winter collectie voor 2015 gepresenteerd en hun nieuwe fashion “Black Label”. Deze laatste is een moderne en klassieke aanvulling op hun normale collectie en als boegbeeld hebben ze de prachtige Ali Tate gekozen.

Zizzi weet ons bloggers wel te verwennen. Naast ‘the ride in style’ (Limousine) prachtige mode, drankjes en het heerlijke diner, werden we getrakteerd op mooie samples van de spring collectie van dit jaar. Houd mijn blog in de gaten voor de komende look van de maand en style update, want er gaat veel moois langskomen!

Dank Zizzi voor deze super ervaring!

Benieuwd naar de Zizzi winkels in Nederland?, we hebben er meerdere in Amersfoort, Delft en Nieuwegein. Gelukkig wordt dit ‘fashion forward’ merk ook in veel algemene plus size winkels verkocht en kan je online ook veel vinden. Check voor meer informatie ook de site van Zizzi (http://www.zizzi.no/en-GB/Show.aspx).

Liefs Iris

———-

Dear all,

Wow, what a fantastic few days! Last week I traveled to Berlin. Together with three other bloggers: Els (XL Fashionfile), Dionne (supersizemyfashion) and Hermina (Wondervol), we were invited by Zizzi to meet them during the ‘Curvy is Sexy fair’. During the event they presented their new Autumn/Winter collection for 2015 and their new fashion “Black Label”.Black/Label is a modern and classic addition to their normal collection and the beautiful Ali Tate is the face of this collection.

Zizzi knows how to spoil us bloggers. Next to ‘the ride in style’ (limousine) beautiful fashion, drinks and the delicious dinner, we got some beautiful samples from the spring collection this year. Keep an eye on my blog for the next look of the month and the style update, because there is much fashion to come!

Zizzi, thank you for this great experience!

Curious about Zizzi stores in the Netherlands?, we have several in Amersfoort, Delft and Nieuwegein. Fortunately, this ‘ fashion forward ‘ brand is also sold in many general plus size stores and you can also find many online. Take a look on Zizzi’s website for more information.

Love Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.