JustBIB Trade – plus size fashion – grote maten mode

Lieve allemaal,

Vorig weekend ben ik, samen met Annemarie van GDM, naar de JustBIB beurs in Amsterdam geweest. Eigenlijk is deze beurs voor inkopers van grote maten mode, maar bloggers zijn ook zeker welkom. Ik vond de opzet erg mooi en en de organisatie zat goed in elkaar. Ik heb gesprekken gehad met verschillende stadhouders en ben zeer onder de indruk van de professionaliteit en kennis.

De collecties varieerden van huidige collecties tot voorjaars – en najaarscollecties voor 2015/2016. Hieronder zie je een compilatiefilmpje van de merken die indruk op mij hebben gemaakt met hun collecties. Dit zijn onder andere Zizzi, Anna Scholz, Open end, Frapp, Veto, Císo, Sallie Sahne, X-two.red en Carmakoma.

Er was nog een merk waar ik van onder de indruk was en daar wil ik even wat extra aandacht aan geven. Dit is een nieuwe lijn uit Denemarken en heet ADIA. Laat ik het zo zeggen, “ik wilde alles passen en aantrekken.” Met hun nieuwe lijn ‘Raw Elegance’ laten ze zien dat ze prachtige items hebben, goede pasvormen, fashion vertaalt naar grotere maten en goed gekeken hebben naar het (vollere) vrouwelijke lichaam. Ik hoop echt dat veel inkopers deze lijn gaan aanschaffen.

Hope you enjoy!

Liefs Iris

———

Dear all,

Last weekend, I went to the JustBIB Trade in Amsterdam together with Annemarie from GDM. This exhibition is actually for buyers of large sizes fashion, but bloggers are certainly welcome. It looked great and the organization was well put together. I had conversations with various stand owners and am very impressed with the professionalism and knowledge.

The collections ranged from current collections for spring – and autumn collections for 2015/2016 . Below is a compilation video of the brands that have impressed me with their collections. These include Zizzi , Anna Scholz, Open end , frapp , Veto, CISO , Sallie Sahne , X-two.red and Carmakoma .

There was another brand which I was very impressed by and I want to give them some extra attention. This is a new line from Denmark and is called ADIA . Let me put it this way, “I wanted to try on and take everything. “With their new line of ‘Raw Elegance’, they show that they have wonderful items, good fitting, they translate fashion to larger sizes and have a good view on the (curvier) female body. I really hope that many buyers will buy this line.

Hope you enjoy !

Love Iris

1 gedachte over “JustBIB Trade – plus size fashion – grote maten mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.