Look van de maand – plus size – Asos Curve vs Zizzi W.O.W.

Lieve allemaal,

Voor de look van deze maand heb ik gekozen voor wat heerlijke voorjaarskleuren en bloemen. Een frisse, jonge en kleurrijke outfit waar ik erg vrolijk van word. Ik heb zin in het voorjaar, zin in de zon en zin in alle mooie bloemen die uit de grond zullen schieten. Deze outfit is een ode aan het voorjaar.

Deze keer heb ik een prachtige zachtblauwe rok van de Zizzi W.O.W. collectie (nu verkrijgbaar) gecombineerd met en t-shirt jurk van Asos Curve. De kleurrijke en meisjesachtige outfit heb ik gecombineerd met wat klassieke zwarte pumps en een hippe paardenstaart. De accessoires zijn van Primark en ‘post is veel leuker’.

Liefs Iris

———-

Dear all,

For the look of this month, I chose some lovely spring colors and flowers. A fresh, young and colorful outfit which makes me very happy. I ‘m looking forward to spring, the sun and all the beautiful flowers that will emerge from the ground. This outfit is an ode to spring.

This time I combined a beautiful soft blue skirt from the Zizzi W.O.W. collection (now available) and combined it with a t-shirt dress from Asos Curve. I combined this colorful and girlish outfit with some classic black pumps and a trendy ponytail.

Hope you enjoy!

Love Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.