Black label – plussize fashion – Zizzi

Lieve allemaal,

Ik ben benieuwd wat jullie van dit blauwe vest/jasje (i.s.m. Zizzi) vinden dat ik draag?

Voor de komende herfst/winter collectie, heeft Zizzi hun hoofdlijn uitgebreid met een nieuwe elegante, klassieke en luxueuze capsule collectie genaamd ‘Zizzi Black Label’. De focus van de collectie was om een langdurige garderobe voor de moderne volle vrouw te creëren.

Ben jij benieuwd naar de black label van Zizzi?

Liefs Iris

Dear all,

I’m curious about what you think of this blue vest/blazer (c/o Zizzi) I am wearing?

For the upcoming autumn/winter collection, Zizzi is expanding their main line with a new elegant, classic and luxurious capsule collection called ‘Zizzi Black Label’. The focus of the collection was to create a long-lasting wardrobe for the modern curvy woman.

Are you curious about the black label by Zizzi?

Love Iris

©missiris.nl

2 gedachten over “Black label – plussize fashion – Zizzi

  1. Ik heb net jou site ontdekt, en ik vind het geweldig hoe jij je kleed! Ik ben plus size en ik heb erg veel moeite met kleding en uitstraling. Ik heb een tijdje wat verkeerde mensen in mijn buurt gehad die mijn zelfvertrouwen flink beschadigd hebben. Mijn huidige vriend accepteert mij hoe ik ben en langzaamaan krijg ik weer wat zelfvertrouwen. Door jou site en insteek, word ik aangestoken door jou vrolijkheid! Ik ben hartstikke blij dat ik jou site en instagram gevonden heb

    1. Hi Wendy,
      Wat tof dat je mijn site hebt gevonden en wat dijn om te horen dat het goed met je gaat! Je klinkt als een sterke en mooie vrouw en ik hoop dar je wat aan mijn tips hebt ??. Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.