These jeans are made for walking – Zizzi – plus size fashion

(For English version scroll down)
Lieve allemaal,
Ik weet het, ik hou van jurkjes en ja, ik draag niet vaak jeans in mijn blogposts, maar eigenlijk ben ik dol op jeans. Thuis heb ik ze in verschillende kleuren en draag ik ze veel in mijn vrije tijd. Uiteraard zijn stretch jeans mijn favoriet. Niet alleen omdat het prettiger zit, maar ook omdat ik vind dat deze stof beter aansluit, waardoor je mooie rondingen worden omarmt door de stof.
Toen ik deze rekbare jeans van Zizzi aan deed, was ik gelijk verkocht. Wat zit deze broek lekker en wat een super pasvorm!
Je ziet mij best vaak in klassieke looks, maar ik hou ook zeker van stoer en casual chique. Vandaar de keuze voor deze look. Ik vind het altijd een drama om goed passende jasjes te vinden die over mijn bovenarmen gaan. Hierdoor draag ik vaak jasjes van rek/stretchstof. Nu moet ik eerlijk zeggen dat Zizzi het wel begrepen heeft.
Ik heb een aantal colberts van Zizzi die gevoerd zijnen het is tot nu toe het enige merk die echt (voor mij) de juiste pasvorm bij de armen heeft. Ik ben hier zo blij mee omdat ik hierdoor deze fantastische colbert aan kan. Hiernaast vind ik het ook stoer dat hij (semi) oversized is en echt mooi getailored is.
Het t-shirt heb ik gekozen om de look een extra beetje extra edge te geven. Zizzi heeft een ruime collectie in leuke t-shirts. Neem een kijkje op hun website.
@Zizzi, you di dit again!
Hope you enjoy!
Liefs Iris
PS niet alle items zijn nog (online) beschikbaar, maar ze komen eraan voor de aankomende collectie. Hou de website en winkels goed in de gaten!
Dear All,
I know, I love dresses and yes, I do not often wear jeans in my blog posts, but I actually do love jeans. I have them in different colors and I wear them all the time. Of course, stretch jeans are my favorite. Not only because they are more comfortable, but also because I find that the fabric has a better fit and therefore embraces your beautiful curves. When I tried on these stretch jeans from Zizzi, I felt wonderful. These jeans have a great fit!
I often wear classic looks, but I’m also a fan of casual chic, hence this outfit choice. It’s really a struggle for me to find well-fitting jackets that fit my upper arms. As a result, I often wear jackets from a stretch fabric. Honestly, I have to say that Zizzi is one of the only clothing brands (which I know) who understands this struggle and knows how to tailor their jackets with regular fabric and lining for bigger arms. I have a number of Zizzi colberts and I am so happy with this one because it’s cool and (semi) oversized.
I chose the  t-shirt because I think it gives a little more ‘edge’ to the look. Zizzi has a wide range of cool t-shirts. Take a look on their website.
@Zizzi, you’re this again!
Hope you enjoy!
Love Iris
PS not all items are (online) available yet, but check the website and stores regularly for new items!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.