Shine bright like it’s Spring!

Lieve allemaal,

Ja ik weet het, het is nog koud buiten, maar ik heb al het voorjaar in mijn hoofd. Tijd voor de zon, time to shine! Net als dit t-shirt van Zizzi dus.

Ook ik ben altijd op zoek naar lekker zittende t-shirts. Gelukkig kan ik, met mijn gezegende grote voorgevel, altijd bij hen terecht. T- shirts zitten altijd goed en ze hebben een ruime keuze. Ik heb dit t-shirt opgeknoopt omdat ik dat er leuk uit vond zien. Uiteraard loopt het t-shirt gewoon door naar beneden.

Hiernaast ben ik ook fan van de broeken van Zizzi. De jeans sluiten altijd mooi aan en toen ik deze ‘denim look’ broek zag, wilde ik hem gelijk! Tot mijn positieve verbazing, bleek het een soort heerlijk zachte treggingstof te zijn, altijd goed en veel bewegingsvrijheid. Op de foto’s zie je het effect van licht en zon op de broek. Er zit een soort mooie coating overheen. Ik vind zelf dit effect heel gaaf en geeft de broek net dat extraatje.

Heb jij ook al het voorjaar in je hoofd?

Hope you enjoy!

Liefs Iris

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.