Happy Valentine’s day look – plus size fashion

Lieve allemaal,

Uiteraard mocht voor deze maand een echte valentijnslook niet ontbreken. Ja we kunnen met z’n allen zeggen dat valentijn een commercieel gedoe is (is ook zo), maar stiekem vinden we het allemaal toch leuk. Of juist jammer als onze partner “toch” niets geregeld heeft ? (uitzonderingen daargelaten).

Enfin, mijn oog viel gelijk op deze felrode jurk van X-two toen ik aan het shoppen was. Ik vind het oprecht jammer dat ze gestopt zijn. De collecties zijn m.i. de afgelopen jaren veel beter geworden. Goede producten voor een betaalbare prijs.

De ‘Armylook’ blazer is van Miss Etam, de sjawl van Belloya, de boots zijn van de Truffle Collection via ASOS en de panty is van Ulla Popken.

Happy Valentine’s day!!!

Liefs Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.