Jumpsuit power – plus size fashion

Lieve allemaal,

Voor de look van deze maand deze fantastische jumpsuit van ASOS (nu voor maar €25). Instant love, instant bestelling (guilty). Door de combinatie van aquagroen en kant was ik al verkocht, maar toen ik deze bomber van Miss Etam (nu voor maar €10,-) ook nog spotte in mijn kast, was ik instant happy.

Ik had deze look afgelopen zondag aan tijdens de Big Brands beurs in het World Fashion Centre in Amsterdam. Leuke dag en interessante items en mensen. Ik begreep dat mijn outfit keuze goed werd ontvangen en ik vond het erg leuk om de nieuwe collecties te zien. Hier later meer over.

Ik weet dat het voor veel dames nog steeds lastig inschatten of ze een jumpsuit aan willen/durven trekken. Ik heb er zelf ook erg veel gepast en het is moeilijk om een leuke, goed zittende en comfortabele te vinden, die ook nog eens handig is (lees; zelf open en dicht kunnen maken). Deze jumpsuit is ook een beetje uit mijn comfortzone omdat de achterkant van doorzichtig kant is tot aan de onderrug. Toch ben ik er erg blij mee en voel mij vrouwelijk en stoer tegelijk.

Hope you enjoy!

Liefs Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.