Metallic Glitter & Checkers

Lieve allemaal,

Voor de look van deze maand nog geen lente outfit omdat ik het nog steeds veel te koud buiten vind!

Ik spotte deze rok op Asos en was gelijk verkocht. Super leuk voor een feest en zelfs draagbaar voor de kerst omdat de metallic rok een glitterlaag heeft.

Ik wilde hem eerst stijlen met een bomber en gympen, maar toen dacht ik; ik heb nog een super mooie oversized blazer van Zizzi (nog steeds zooooo blij mee). Ik heb voor mijn werk bijna elke dag een blazer aan, dus ik wilde een zakelijk stoere look hebben. Dit is het geworden. Hope you enjoy!

Liefs Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.