Bloemen & ruiten | plus size blogger | Yours Clothing


Lieve allemaal,

Voor de look van deze maand heb ik mij laten inspireren door de zachte bloemenprints in heldere en zachte zomer- en lente-tinten die o.a. Gucci en Sacai lieten zien op de runway.

Ik vind dat deze prints mooi, romantisch en zwevend worden doordat ze op een luchtige stof als chiffon staan gedrukt. Toen ik dit shirt van Yours Clothing zag, was ik dus gelijk blij. Het roze en multibloemen patroon sprak mij gelijk aan.

Aangezien ik veel ruitjes heb gespot in de winkels, wilde ik wat anders proberen. Namelijk het combineren van de ruit & bloemenprint. Ik heb deze combinatie ook een paar keer op de runway voorbij zien komen. Daarom heb ik het shirt gecombineerd met deze stoere (en heerlijk zittende) limited collectie broek via www.yoursclothing.nl

Hope you enjoy! Shop de look hieronder:

BLOEMEN SHIRT | BROEK | SCHOENEN

Liefs Iris ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.