Bikini body Proof | Grote Maten Badmode | LASCANA

Lieve allemaal,

Het is weer voorjaar en uiteraard ben ik, net als jullie waarschijnlijk, weer op zoek naar de mooiste badmode voor mijn “bikini body.” In mijn zoektocht ben ik al mijn reguliere (online) winkels afgegaan, maar kon eigenlijk niet vinden wat ik zocht.

Ik heb al verschillende mix & match items, maar ik zoek toch nog een leuke bikini of tankini met en top en broek die matchen. Ik heb een paar “potentieeltjes” gezien bij Asos en Ulla Popken, maar uiteindelijk kwam ik via OTTO bij LASCANA terecht en hier kwam ik toch een aantal mooie items tegen. LASCANA heeft trouwens grotere maten in zowel badkleding als strandkleding en gaan tot maat 54 (in een aantal items ook tot maat 58).

Hierbij deel ik een paar van mijn favoriete bikini’s en tankini’s die HIER te vinden zijn.

Vergeet ook  niet mijn tip om een ‘bikiniproof’ lichaam te krijgen; work that body, own it, flaunt it, respect it and love it just the way it is! (laat je lichaam zien, accepteer haar, respecteer haar en hou van haar zoals ze is!).

Waar shop jij het liefs je badmode?

Hope you enjoy!

Liefs Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.