Flower Power jurk | Grote maten mode | Yours Clothing

Lieve allemaal,

Voor de look van deze maand deze super fleurige jurk van Yours Clothing! Wat ben ik blij met deze jurk. De zon begint nu echt lekker te schijnen,

maar soms kan het nog wel koel zijn en daarom is deze jurk perfect. Hij is voor het grootste deel gemaakt van polyester, maar dat gevoel geeft de jurk niet als je hem aan hebt. De jurk is luchtig en sluit prachtig aan.

Ik merk dat ik steeds meer fan begin te worden van Yours Clothing. De maattabel klopt goed met de pasvorm, maar de kleding kan iets ruimer vallen. De prijzen zijn goed en voor ieder wat wils. De prijzen sluiten goed aan op de kwaliteit en

de items blijven ook na wassen erg goed. De ruime maatrange vind ik ook zeer positief. Bijna alle items zijn verkrijgbaar vanaf maat 44 t/m maat 64. Hiernaast geven ze leuke tips, hebben ze een blog pagina en laten de nieuwste trends zien (zie voorbeeld hiernaast)!

Shop de look: JURK | SCHOENEN

Hope you enjoy!

Liefs Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.