Power Jumpsuit | grote maten mode | ASOS

Lieve allemaal,

Uiteraard was ik weer eens aan het rondshoppen en toen kwam ik deze fantastische jumpsuit van ASOS (voor maar €18,99) tegen. Ik was echt heel erg benieuwd of deze jumpsuit mij zou staan én of hij goed zou zitten.

Ik heb al heel veel jumpsuits geprobeerd en veel zitten net niet comfortabel genoeg of ze zijn een drama om aan te krijgen. Ik heb zelf een paar regels die ik nu hanteer als ik een jumpsuit aanschaf:

  1. Aansluitend, maar niet afknellend. Ik wil geen flubberende jumpsuit waarbij mijn figuur wegvalt, dus aansluitend. Uiteraard wil ik geen zo gezegde “kamelenteen”, dus te strak is ook niet fijn.

  2. Makkelijk zelf aan/uit te trekken. Niets zo irritant als anderen moeten vragen je rits open te maken. Helaas heb ik twee jumpsuits in de kast die dit hebben en guess what, ik trek ze nauwelijks aan.

  3. Comfortabele stof! Er is m.i. niets zo irritant als een jumpsuit van niet rekbare stof. Een jumpsuit moet voor mij comfortabel en rekbaar zijn om mij prettig in te voelen, anders is zitten een crime en zit ik elke keer recht te trekken.

Hope you enjoy!

Liefs Iris

 

*Disclaimer: al het advies is mijn eigen mening en ervaring.

2 gedachten over “Power Jumpsuit | grote maten mode | ASOS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.