Deze jurk is de (flower)bomb! |Grote Maten Mode | Bagoes

Lieve allemaal,

Volgens mij heb ik al een tijdje geen jurk gedragen in deze stijl en daarom ben ik zo blij dat ik deze fantastische jurk aan jullie kan laten zien. Deze echte flowerpower bodycon jurk is van Lady Voluptuous (het plus size merk van Lady Vintage) en vond ik in de webwinkel van Bagoes.

Ik vind een ‘formfitting’ jurk altijd prachtig om je curves goed uit te laten komen. Wat ik hierbij wel altijd belangrijk vind is om ook goede ondermode te dragen. Ik draag zelf eigenlijk altijd een broekje onder mijn jurken (behalve als ik naar het strand ga). Dit gaat namelijk het schuren van de benen tegen. Goede broekjes hiervoor kan je trouwens ook op de webshop van Bagoes vinden.

Ik heb deze jurk gecombineerd met een paar slippers van Kelly Jo. Deze hebben een heerlijk voetbed en ik kan er de hele dag op lopen.

Hope you enjoy!

Liefs Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.