Witte jurk x armband | plus size fashion | Lucardi Juwelier

Lieve allemaal,

Een tijdje geleden heb ik weer flink in de uitverkoop van Asos geshopt. Hierbij kwam ik ook dit onwijs schattige jurkje tegen van New Look. Perfect voor de zomer en voor mijn (toen) aanstaande vakantie. Ik merk dat ik het steeds leuker vind om wit aan te trekken. Niet om een statement te maken, maar gewoon omdat iedereen lekker mag dragen wat zij/hij leuk vindt en ik vind verschillende wit-tinten gewoon mooi. Wat ik trouwens nog leuker vind als de zomer in aantocht is, is het combineren van mijn outfits met accessoires.

Ik kreeg de kans om een mooie zilveren armband van Lucardi Juwelier te reviewen die verstelbaar is. Ik was gelijk enthousiast omdat een verstelbare armband perfect is voor verschillende maten polsen en dus ook voor ons plus size dames! Ik vind het popcorn motief van deze armband er gaaf en dit zorgt ook voor een prettige luchtigheid (heel fijn voor als het warm is). Ik heb de armband al een paar weken aan en heb er alles mee gedaan (zoals zwemmen en zonnen). Niet alleen de kleur en het materiaal blijven perfect, maar de armband is ook erg stevig en blijft goed zitten.

Vorige week waren we onderweg naar een leuk restaurantje op vakantie. Toen we aan het kijken waren naar de ondergaande zon, vond ik dit zo gaaf, dat ik mijn vriend vroeg om foto’s te maken. Ik vond het gaaf om het licht en de wind door de jurk te laten gaan omdat dit goed de speelsheid laat zien. Helaas is deze jurk niet meer te koop bij Asos, maar er zijn uiteraard genoeg alternatieven.

Hope you enjoy!

Liefs Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.