Als een tweede huidje | nachtkleding | Alice & Jann

Lieve allemaal,

Om heel eerlijk te zijn, ben ik eigenlijk niet zo goed met nachtkleding, hemden, ochtendjassen, etc. Ik draag geen pyjama als ik ga slapen en een ochtendjas draag ik eigenlijk alleen in de sauna. Hiernaast vind ik het lastig om een goed zittende en fijne badjas te vinden, waarvan de stof prettig is en niet blijft plakken aan je lichaam. Hoewel ik niet van de slaapkleding ben, ben ik wel fan van ontspannen kleding en jurkjes die ik in de avond thuis draag.

Toen ik dit nachthemd van Alice & Jann mocht proberen, was ik eigenlijk heel snel om (in positieve zin). Alice & Jann proberen met hun producten een gevoel van ontspanning en luxe te geven. Ik moet eerlijk zeggen dat ze dit zeker is gelukt. De stoffen van hun producten zijn heel zacht, verfijnt en van natuurlijke materialen zoals micromodal en viscose.

Ik ben vooral heel erg blij over hoe extreem comfortabel de producten van Alice & Jann zitten. Ik heb stiekem ook hun ochtendjas geprobeerd en deze is ook echt heel fijn! Misschien heb je hem al langs zien komen bij Annemarie van Grand Diva Magazine? Het nachthemd dat ik op de foto’s draag is van een heerlijk jersey stof en valt dus ook lekker soepel en schuurt niet op de huid. Het is echt alsof je een tweede huidje aan hebt. Wat ook handig is om te weten, is dat het hemd na meermalig wassen goed blijft.

Ben je getriggerd, neem dan eens een kijkje op de website van Alice & Jann. Wist je trouwens dat de designers van dit merk ook het label Exelle curvy fashion maken?

Hope you enjoy!

Liefs Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.