Donna Day, all day long | grote maten mode

Afgelopen maand werd ik uitgenodigd voor een event van een Nederlands Plus Size kleding merk: DONNADAY. FASHION. het was een mooie en inspirerende dag waarbij ik genoten heb van de ambiance, positiviteit en sterke vrouwen die er allemaal waren!

Bijzondere prints, hoogwaardige stoffen en een perfecte pasvorm: bij DONNADAY vind je stijlvolle plussize tops, jurken, blouses en vesten. Wij geloven dat fashionable en een maatje meer heel goed samengaan. En dus creƫerden we een veelzijdige, modieuze collectie voor curvy ladies.

www.donnadayfashion.com/#overdonnaday

Naast een heerlijke lunch (door Emmie van Wild Brood/De Strandbar), kregen we een kijkje in de keuken van dit Nederlands merk. De producten zijn op dit moment verkrijgbaar bij Wehkamp en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik heb zelf ook een aantal producten mogen testen en passen. Op dit moment is de lijn niet vooruitstrevend te noemen, maar ze zijn druk in ontwikkeling en willen graag meer inspelen op de marktvraag. Ik ben zeker onder de indruk van de pasvorm en de stoffen en er zitten een paar goede basisstukken bij die elke vrouwenkast nodig heeft!

DONNADAY laat zich voor haar collecties inspireren door vrouwen die trots zijn op hun vrouwelijke rondingen. Ons uitgangspunt: iedere vrouw moet zich lekker voelen in haar outfit, ongeacht de kledingmaat.

www.donnadayfashion.com/#overdonnaday

Ik draag op de foto’s hieronder een mooie Velours jurk en Vest die beide echt super fijn en comfortabel zitten.

Hope you enjoy!

Liefs Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.