Laarzen in de zomer?

Lieve allemaal,

Ja het is zomer en bij zomer denk je aan slippers en ballerina’s, maar niet gelijk aan mooie laarzen om te dragen toch? Persoonlijk kan ik laarzen het hele jaar door dragen en dat doe ik dan ook.

Onder leuke jurkjes of mooi over een broek, laarzen passen bijna overal goed bij. Jammer genoeg kan ik niet altijd leuke laarzen vinden omdat ik met mijn kuiten bijna nergens in pas. Ik weet dat veel dames hetzelfde probleem hebben. Ik heb wel eens laarzen breder laten maken voor mijn kuiten, maar het leer zat daarna niet meer mooi.

Ik weet dat er verschillende merken zijn die brede schacht laarzen maken en toen Jilsen mij vroeg om een paar te reviewen, was ik erg benieuwd. Jilsen maakt elk seizoen weer een andere collectie brede schacht laarzen. De collectie bestaat uit 3 lijnen: De basics, de seizoen modellen en de budgetline. Wist je trouwens dat Jilsen ook een showroom heeft waar je laarzen kunt passen? Je kan hiervoor een afspraak maken met hen.

Wat ik erg handig vind aan de website van Jilsen is hun kuitcalculator. Hiermee kon ik precies zien welke laarzen het beste bij mij passen. Ik koos uiteindelijk voor de zwarte Naomi (alle laarzen hebben hun eigen naam, hoe leuk is dat!).

Wat een verademing kan ik je zeggen. Ze zaten gelijk goed. Goede pasvorm, lekker voetbed en ze passen perfect om mijn kuiten! Het materiaal is van hoogwaardig leer en ik heb er gelijk een hele dag op gelopen. Geen last gehad van mijn voeten en de laars blijft mooi zitten bij mijn kuiten.

Zeker aan te raden dus en ik heb ook nog wat stoere foto╩╝s kunnen maken.

Liefs Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.