In Bikini in de Grazia?, Linda deed het.

Lieve allemaal,

Toen ik dit verhaal van Linda binnen kreeg, was ik zo trots. Trots op deze prachtige en sterke vrouw die ik zo inspirerend vind.

“Ik in bikini in de Grazia? Dat had ik 5 jaar geleden niet durven denken. Ik ben vroeger erg gepest en daardoor was ik erg onzeker. Het heeft even geduurd maar ik kan nu oprecht zeggen dat ik mijzelf mooi vind. Van binnen, maar zeker ook van buiten! Het gaat er vooral om hoe je je voelt.

Toen de kans zich voordeed om in bikini in de Grazia te komen heb ik wel even getwijfeld, maar deze kans kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. En man, wat een ervaring! Supertrots was ik toen ik voor het eerst de Grazia in mijn handen had. Ik heb serieus alleen maar positieve reacties gehad! Andere mooie (vollere) vrouwen hebben mij geïnspireerd en mede daardoor ben ik gaan beseffen dat ik er mag zijn. Ik hoop hiermee ook zo een inspirerende vrouw te zijn voor anderen! Want iedereen is mooi! Je moet het alleen zelf geloven!”

Dank voor je verhaal Linda. Je bent zeker een inspiratie voor vele dames. Niet omdat je in bikini in Grazia bent gaan staan, maar omdat jij een prachtig voorbeeld bent voor body positivity! Door jouw eigen kracht en wil ben je gaan geloven in je eigen schoonheid, precies zoals je bent. Met recht mag jij trots zijn kanjer!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.