Shee got it! – Grote maten mode by Sheego – OTTO

Lieve allemaal,

Hebben jullie het nieuwe assortiment van ‘Shee got it’ van Sheego al gespot bij OTTO? Ik hou wel een beetje van de ‘preppy’ stijl en draag deze stijl ook geregeld naar mijn werk. Ruitjes, streepjes of een hooggesloten blouse met trui erover, ik hou ervan.

Nou vind ik Sheego sowieso een erg leuk label met veel mooie, stoere, maar ook chique items. Voor ieder wat wils eigenlijk. Wat ik leuk vind aan de ‘preppy girl look’ die Sheego heeft ontwikkeld, is dat er een mix en match van chique vs. sportief en verschillende prints worden gebruikt. Eigenlijk lapt Sheego hiermee de gevestigde regels voor deze stijl aan haar laars, “and I like it!”

Naast de typische ruit of streep, maakt Sheego ook gebruik van de luipaard print, die normaal geen onderdeel uitmaakt van deze stijl. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat het stukje ‘bescheidenheid’ dat deze stijl ook kenmerkt, soms even hierdoor wegvalt. Zelf hou ik wel van een beetje uitdaging en de grenzen opzoeken van gevestigde stijlen, dit is toch de geest van het succes, net als de ontstaansgeschiedenis van de preppy stijl ons doet geloven ;-). Ik ben het met Sheego eens: mix it and “Shee got it!”

Hieronder laat ik je drie van mijn favoriete looks van deze lijn zien. Alle looks zijn via OTTO verkrijgbaar. Alles is beschikbaar vanaf maat 42 t/m 58!

Liefs Iris

Shop hier de looks:

Look 1: Jas, Poloshirt en Broek

©OTTO
©OTTO

Look 2: Jas, Blouse en Broek

©OTTO
©OTTO

Look 3: Sweatvest, Shirt en Broek

©OTTO
©OTTO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.