Perfectly contouring your curves – plus size fashion – Manon Baptiste via Navabi

Dear all,

As many of you know, petrol is one of my all-time favorite colors. Why do I love this color? Because you can never tell if it’s blue of green. Depending on the light and fabric, it can be either green, blue or both. I love the mysteriousness.

Via Navabi, I came across this particular beautiful Manon Baptiste dress. If there is a label that makes my heart tick, it is Manon Baptiste. With her perfectly tailored and fashionable clothes, she brings out the best in a plus size woman and our figure!

She uses the finest fabrics, from butter soft faux suede to plush velvet and with a reputation for exceptional quality, you can lie safe in the knowledge these are styles that will spark joy beyond the season.

I find that this particular dress contours my curves to perfection with a peplum detail that cinches my waist and smooths over my midsection. The back zip makes it easy to slip into. A perfect dress for work or dinner.

Hope you enjoy!

Dress: Manon Baptiste (c/o Navabi) / Shoes: H&M (old) / Blazer: Zizzi Black collection (old)

P.S. The dress is also available in light blue and pink!!!

Xoxo Iris

Press on picture to enlarge!


Lieve allemaal,

Zoals velen van jullie weten is ‘petrol’ een van mijn all-time favoriete kleuren. Waarom hou ik nou zo van deze kleur?, omdat je kunt nooit vertellen als het blauw of groen is. Afhankelijk van het licht en de stof, kan het of groen, blauw of beide zijn. Ik hou van de mysterieusheid.

Via Navabi kwam ik deze bijzondere prachtige Manon Baptiste jurk tegen. Als er een label is dat mijn hart laat kloppen, is het Manon Baptiste. Met haar perfect afgestemde en modieuze kleding brengt ze brengt het beste in de plus size vrouw en ons figuur naar boven!

Ze maakt gebruik van de fijnste stoffen, van boter zacht faux suède tot pluche fluweel. Met de reputatie voor uitzonderlijke kwaliteit, kun je veilig stellen dat dit stijlen zijn die vreugde uitstralen die de seizoenen voorbij streven.

Ik vind dat deze bijzondere jurk de contouren van mijn rondingen tot in de perfectie omarmen (inclusief peplum detail die bijzonder flaterend is). De rits aan de achterzijde maakt het gemakkelijk om de jurk in te komen. Een perfecte jurk voor werk of diner.

Hope you enjoy!

Jurk: Manon Baptiste (c/o Navabi) / Schoenen: H&M (oud) / Blazer: Zizzi Black collection (oud)

P.S. Jurk is ook verkrijgbaar is licht blauw en roze!!!

Liefs Iris

3 gedachten over “Perfectly contouring your curves – plus size fashion – Manon Baptiste via Navabi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.