Shop the plus size look – Yours Clothing

Dear all,

A few weeks ago, I told you guys about the little wonder who is growing in my belly. Luckily still growing and doing well and luckily for me a good reason to continue shopping!

I am not only looking for comfortable clothes, but also clothes I can wear on different occasions. For instance, I have a job which requires neat/business clothes. You can imagine that it might be a challenge being plus size and pregnant.

I have been searching for plus size pregnancy clothes in the Netherlands, but I got quite irritated, because it is almost nonexistent. Mostly maternity clothing goes up to size 46 EU (18 UK). Why, do bigger women not get pregnant?

Of course you have plus size shops and you can order a size bigger, but what about the cute jeans with soft belly piece? I found a few options in the Netherlands, but I will write about it in another blogpost. For now I want to show you this cute option from the regular Yours Clothing collection.

The regular Yours Clothing collection has great pieces, also if you are pregnant. The fitting is perfect and very comfortable. I would wear this outfit to my work, combined with a cute blazer.

xoxo Iris

Shop the look @yoursclothing

Black Trousers
Orange Top

Total: € 35,-


Lieve allemaal,

Een paar weken geleden vertelde ik jullie over het kleine wondertje die in mijn buik groeit. Gelukkig groeit hij goed en gelukkig voor mij dus een goede reden om verder te winkelen!

Ik ben niet alleen op zoek naar comfortabele kleding, maar ook kleding ik kan dragen op verschillende gelegenheden. Ik heb een baan waarbij nette/zakelijke kleding vereist is. Je kan je voorstellen dat dit misschien een uitdaging kan zijn als je zwanger bent en een grote maat hebt.

Ik ben al op zoek gegaan naar plus size zwangerschapskleding in Nederland, maar ik ben erg verbaast over het minimale aanbod dat ik tot nu toe heb gevonden. Meestal gaat zwangerschapskleding tot maat 46. Waarom eigenlijk? Worden vrouwen met maat 46+ niet zwanger…

Natuurlijk heb je meerdere plus size winkels en merken en kan je een maat groter bestellen, maar hoe zit het dan met bijvoorbeeld een goede jeans met zacht buik stuk? Ik vond een paar opties in Nederland, maar daar zal ik over schrijven in een andere blog. Voor nu wil ik je bovenstaande leuke optie van de reguliere Yours Clothing collective laten zien.

De reguliere collectie van Yours Clothing heft super leuke items, ook als je zwanger bent. De pasvorm is super en erg comfortabel. Ik zou deze look dragen naar mijn werk, gecombineerd met een leuke blazer.

Liefs Iris

 

2 gedachten over “Shop the plus size look – Yours Clothing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.