En de winnaar is….? #missetamwinactie

Lieve allemaal,
Afgelopen weekend heb ik alle ingezonden collages voor de win actie van Miss Etam kunnen bewonderen. Ik heb zoveel leuke reacties en collages gekregen, dank jullie wel! Natuurlijk kon ik niet kiezen omdat er zoveel leuke tussen zaten, dus heb ik de hulp van een aantal onafhankelijke mensen ingeschakeld om mij te helpen kiezen.

 

AND THE WINNER IS…
***TROMGEROFFEL***
Gefeliciteerd CHARMAIN!!!

Charmain heeft gekozen voor een outfit met mooie basic, maar vooral ook stoere items. ze kunnen samen, maar ook heel goed apart worden gecombineerd. Vooral de durf van Charmain om stoere, maar ook vrouwelijke items te combineren met bijvoorbeeld een paar panter pumps, hebben de doorslag gegeven om haar te kiezen als winnaar van deze actie.
Wil jij deze Miss Etam outfit ook shoppen, check de links:
1) Rok Zwart
2) Top print crème
3) Jeans jack blauw
Lieve Charmain, stuur jij mij even een mail met daarin je adres gegevens, dan komt de bon zo snel mogelijk jouw kant op!
Wees niet getreurd dames, er komen zeker nog meer win acties, dus hou mijn website in de gaten. Bedankt voor al jullie inzendingen!
Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.