A little retro vibe – Happy in my Happy Size outfit!

Lieve allemaal,

Toen Happy Size mij vroeg om te kijken naar hun website en items voor de Shoot The Diva Day, was ik gelijk onder de indruk. Niet alleen de hoeveelheid aan keuze in merken, maar ook de duidelijkheid en vooral van de maatvoering ben ik onder de indruk. Happy Size is een van de grootste aanbieders van actuele mode in Plus Sizes. Ze bieden zowel vrouwen als mannen een ruime modecollectie en gaan t/m maat 62!

Normaliter kies ik niet zo snel voor een A-lijn jurk, maar toen ik deze van het merk Sara Lindholm zag, werd ik vrolijk van het patroon. Het is een mooi grafisch patroon en deed mij een beetje aan de sixties denken (een vleugje retro is altijd leuk). Het model is erg comfortabel, uitlopend en heeft zakken (zo super handig!).

Op de foto’s draag ik de jurk met en zonder riempje om jullie het verschil te laten zien m.b.t. creëren van en accent leggen op de taille. Ook had ik erg veel lol tijdens het shooten. Dit kwam eigenlijk omdat de jurk zo lekker en comfortabel zit, maar ook gewoon heel chique en speels oogt. Je kan eigenlijk alle kanten op met deze jurk.

Je kan deze jurk nu trouwens scoren met 20% korting! check DEZE LINK

Hope you enjoy!

Liefs Iris

PS klik op de pijltjes onderaan de foto voor meer. klik op de foto om te vergroten.

©missiris.nl
©missiris.nl
« 1 van 6 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.