Happy velvet with a booming bomber – plus size fashion – Happy Size

Lieve allemaal,

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen, maar ook dit jaar is de ‘velvet’ trend (fluweel) weer actief. Mooie jurken, maar ook zeker toffe schoenen en broeken van fluweel zijn gewoon hip. Nou lijkt het voor ons plus size dames misschien onhandig die fluwelen broeken (iets met dijen en schuren), maar ik heb er één gevonden die lekker zit én gewoon leuk is van Happy Size.

Via Happy Size kwam ik deze fluwelen broek van Angel of Style tegen en was benieuwd naar de pasvorm (perfect!) en kwaliteit (top!). Ik wilde een wat stoerdere look maken en daarom heb ik gekozen voor een lekker los zittend t-shirt van hetzelfde merk.

Happy Size verkoopt trouwens toffe statement t-shirts van verschillende merken. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen want de pasvormen zijn goed. Natuurlijk moest ik de look wel afmaken en dit te gekke bomberjack van Angel of Style. Oh, wat ben ik gek op het patroon en de kleuren. Zeker ook een statement piece!

Hope you enjoy!

Liefs Iris

PS druk op de foto voor vergroten.

2 gedachten over “Happy velvet with a booming bomber – plus size fashion – Happy Size

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.