Inspiratie outfit voor de feestdagen, maar dan anders?

Lieve allemaal,

Wat willen jullie eigenlijk dragen met de feestdagen dit jaar? Ik ben eigenlijk altijd van chique en klassiek (jurk, rok, gala, etc.), maar dit jaar wil ik ook een keer wat anders. Ik heb een paar looks/outfits bij elkaar gezocht en ben benieuwd of jij zo’n outfit zou dragen tijdens de feestdagen?

Feest outfit 1:

Hoe stoer is deze jumpsuit (Joe Browns) combinatie met bloemen samen met een chique tasje (Silvio Tossi) en killer bolero jasje (ashley brooke by heine)? Trek er nog een paar mooie peep-toe pumps bij aan (Bianco) en je bent klaar voor een leuke kerstborrel!

Feest outfit 2:

Nog een jumpsuit (Sheego Style), maar dan met kanten details. Hierbij heb ik een jasje (Vivance) met chiffon achterkant om een speelse en toch semi-chique look te creëren. Ik zou hier dan zilverenkleurige glitterpumps bij aan doen om een statement te maken. Eventueel een zilverkleurige clutch (Buffalo) om de feestelijke look af te maken.

Feest outfit 3:

Durf jij jeans aan te trekken tijdens de feestdagen? Ik moet er even aan wennen, maar toch zie ik het wel zitten met deze zwarte met zijritsjes (Laura Scott). Ik hou wel van een beetje preppy, dus dit vest (AjC) past er leuk bij. Ik zou deze look denk ik aantrekken naar een kerstbrunch.

Ik ben benieuwd naar welke outfit jij zou aan doen (of niet)…let me know!

Wil jij deze outfits shoppen, klik dan op onderstaande links:

Jumpsuits
Jeans
Vest + jasjes
Tassen
Schoenen

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.