4 gedachten over “Contact

 1. Hoi Iris,

  Heel toevallig kom ik via andere sites jouw site tegen. Ik wilde je gelijk een berichtje sturen omdat ik het geweldig vind dat er aandacht wordt besteed aan volle prachtige vrouwen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet gelezen heb op deze site omdat ik met andere dingen bezig zou moeten zijn ( afstuderen, mams komt zo kijken hoe ver ik ben :S ) maar ik kon het niet laten om toch op de link te klikken en te zien dat er meer is dan maatje 36. Mijn zelfacceptatie heeft lang geduurd en al die twijfel en onzekerheid bij andere jonge vrouwen en meisjes zou ik zo graag willen uitrukken… Ik heb er al wel eens aan gedacht hoe ik mijn dochter zou moeten helpen als ze zo onzeker zou zijn als ik was. Nou, zo dus, laten zien dat mensen mooi zijn, ongeacht de kledingmaat.
  Ik schrijf dit zonder enige voorbedachte rade, dus het kan zijn dat mijn relaas wat vreemd overkomt. Ik wil je alle succes wensen met de projecten die nog komen.

  Hartelijke groet,

  Ellen

  1. Hoi Ellen,

   Wat leuk dat je reageert! Je relaas komt helemaal niet raar over, ik vind het juist fijn dat vrouwen als jij zich positief aangesproken voelen als ze mijn website bezoeken. Dit is mijn intentie en ik hoop dat ik veel mensen mag inspireren, net als dat ik word geïnspireerd door veel mensen. Ik nodig je uit om een kijkje te nemen naar de dingen die ik op mijn website zet en misschien raak je geïnspireerd ;-). Als je vragen hebt of wil kletsen, laat het me maar weten.

   Groetjes Iris

 2. Hoi Iris
  Alsnog van proficiat met het behalen van je titel als Miss.Tis ook mijn droom plus size model te worden,maar weet niet waar ik terecht kan.Heb ook het lef niet en heb ook vaker gelezen dat je een bepaalde lengte moet hebben enz.Ik heb maat 44/46 en 1.69.Ben woonachtig in Belgie.Heb je foto’s bekeken en prachtig prachtig prachtig.Kun jij me misschien de weg wijs maken?alvast hartelijk dank.Saluut

  1. Hoi Jacintha,

   Super bedankt! Er zijn verschillende manieren om als plussize model aan de slag te gaan. Kijk eens even op http://grotematen.startpagina.nl/. Hier komen geregeld oproepen voorbij voor modellenwerk. Hiernaast zijn er verschillende modellenbureaus die zich richten op grotere maten (ook boven maat 44/46). In België ben ik helaas niet echt bekent met modellenbureaus voor grotere maten, maar ik weet wel dat veel plussize modellen uit Nederland opdrachten doen binnen Europa. Heb je al gezocht via google in België? Ik weet dat België de Pluss Model Awards heeft, misschien kun je daar een kijkje nemen. Ik hoop dat ik je hiermee wat wegwijs heb kunnen maken?

   Groetjes Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.